Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 31 januari 2019

Provinciale fietstocht

Statenlid Ayla Schneiders organiseerde de fietstocht voor het eerst in 2015 – met groot succes. Drie dagen fietsen, elke dag een route van 66 kilometer dwars door de provincie. Nu draagt ze het stokje over aan Lyke Veen, onze nummer 5 op de lijst voor de provinciale staten. Volgens Ayla zit de kracht van de fietstocht in de eenvoud: gezellig meefietsen naar de buren. Dat willen we zo houden, én we voegen er iets aan toe. Want deze keer loopt de fietsroute niet alleen langs de afdelingen, maar ook langs plaatsen waar gewerkt wordt aan oplossingen voor een duurzame provincie. Op het gebied van energie, natuur en water. Deskundigen geven ter plaatse tekst en uitleg, en beantwoorden vragen van onze leden.

We willen zoveel mogelijk (media) aandacht genereren voor D66, de provinciale verkiezingen en het thema klimaat. Binnenkort ontvang je een promotieplan waarin staat hoe en via welke social media we de fietstocht gaan ondersteunen.

  • Bel je al lid van de nieuwe ledengroep op Facebook? Ga naar de Facebook-pagina van D66 Midden-Nederland, en kies in het menu Groepen de ledengroep ‘Campagnegroep D66 Midden-Nederland’. Het is een besloten groep, dus wij moeten aan de andere kant nog even op een knopje duwen voor je in de groep zit. In de campagnegroep delen we informatie over de fietstocht en andere evenementen.
    De fietsflyers worden binnenkort bij je afgeleverd.
  • Er komt een webpagina met alle actuele informatie over de routes.
  • Wie fietsen er mee? Landelijke en regionale politici, kandidaat-statenleden en huidige statenleden, lokale fracties en bestuurders en natuurlijk zoveel mogelijk leden en vrijwilligers.

Dit zijn de routes. Je mag er vanuit gaan dat de fietstocht elke dag om 9 uur start.

Vrijdag 15 februari 2019

Maarssen
Woerden
Montfoort/Oudewater
IJsselstein
Nieuwegein
VianenZaterdag 16 februari 2019
Houten
Bunnik
Utrecht
De Bilt
Zeist
Driebergen
Doorn

Zondag 17 februari 2019
Baarn
Eemnes
Soest
Hoogland
Amersfoort
Leusden
Veenendaal

Om de fietstocht te promoten, is er ook een mooie flyer gemaakt.