Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 2 februari 2019

Provinciale Staten Verkiezingsdebat in De Bilt

Voorafgaand aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 20 maart 2019 is er een Provinciale Staten Verkiezingsdebat De Bilt. Hieraan doen lijsttrekkers van verschillende partijen mee. Het debat staat gepland op woensdag 6 februari 2019 tussen 20.00 en 22.00 uur. De opzet is een debat met kandidaten van alle in de Staten zittende partijen om de aandacht te trekken voor de verkiezingen voor Provinciale Staten van Utrecht, daarmee de opkomst te verhogen, en de keuzes te verduidelijken.

Het debat is een samenwerking van de Biltse afdelingen van CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, PvdA, SGP, SP, VVD en Bilts Belang, Beter de Bilt en de fractie Connie Brouwer.

Het debat vindt plaats in De Vierstee, Nachtegaallaan 30 | 3738 EB Maartensdijk in Maartensdijk.

Voor actuele informatie over het Provinciale Staten Verkiezingsdebat De Bilt, zie VNG Utrecht en  Facebook. Hier kondigen we het programma en de kandidaten voor het lijsttrekkersdebat aan en zijn ook reacties op het debat in de media te vinden.

Hoe ziet gemeente De Bilt de relatie met de provincie? Daar komen we a.s. woensdag 6 februari achter, tijdens het openingsdebat van dit politieke seizoen. Kom ook!

Poster Provinciale Staten Verkiezingsdebat De Bilt