Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 18 juni 2021

Donja Hoevers gekozen tot lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen

Met bijna 88% procent van de stemmen is Donja Hoevers verkozen tot de nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Donja Hoevers: “Ik wil alle leden die op mij hebben gestemd bedanken voor het vertrouwen.
Toen ik lid werd van D66 had ik niet kunnen vermoeden dat ik in 2022 als lijsttrekker de gemeenteraadsverkiezingen in zou gaan. Iets waar ik enorm naar uitkijk en heel veel zin in heb. Juist om het progressieve en optimistische geluid van D66 te laten horen, met kansen voor iedereen, ongeacht de plek waar je wieg heeft gestaan”.

In totaal hebben 41 stemgerechtigde leden gestemd, daarvan heeft 87,8 procent gekozen voor Donja. De Verkiezingscommissie heeft deze uitslag vastgesteld.

De grootste worden!
Donja doet de oproep om er samen voor te zorgen dat D66 weer de grootste partij wordt in De Bilt. Hierbij is de inzet van leden hard nodig. Voor nieuwe ideeën, voor de verkiezingscampagne, en ook om samen met Donja op de kandidatenlijst te staan.

“Benader me gerust voor een wandeling, fietstocht, lunch of kopje koffie/thee. Dan praat ik graag door over de mogelijkheden die er zijn binnen onze partij voor toekomstige kandidaat raadsleden.”

Afdelingsvoorzitter René Frankena: “Mooi resultaat Donja! Van harte gefeliciteerd met het lijsttrekkerschap. Jezelf kandidaat stellen voor het lijsttrekkerschap vraagt lef en idealen. Ik wil haar daarvoor bedanken. Samen gaan we verder bouwen aan een fantastisch resultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022!”