Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Brusselreis

Donderdag 28 juni 2018 in Brussel

D66 Utrecht is in samenwerking met Themagroep Europa en D66 Brussel bezig met de organisatie van een reis naar het Europees Parlement in Brussel voor leden van D66 én geïnteresseerden! Het thema dit jaar is ...

D66 Utrecht is in samenwerking met Themagroep Europa en D66 Brussel bezig met de organisatie van een reis naar het Europees Parlement in Brussel voor leden van D66 én geïnteresseerden!

Het thema dit jaar is “Transparantie in de Europese Unie”. Tijdens deze eendaagse reis zul je meer te weten komen over de werking van het Europees Parlement, de Commissie en de mensen die D66 daar vertegenwoordigen. Bovendien leer je meer over de komende verkiezingen in 2019! Het programma:

8:30 uur >>> Vertrek met bus vanuit Utrecht (Jaarbeurszijde Centraal Station)
10:30uur >>> De Grote Lobbytour door Brussel
12:00 uur >>> Lunch in het Europees Parlement
13:00 uur >>> Gesprek Marietje Schaake
14:30 uur >>> Transparancy International
15:30 uur >>> Bezoek Europese Commissie
17:00 uur >>> Afsluitende borrel op Place Luxembourg met D66 Brussel & eten op eigen 20:00 uur >>> Vertrek per bus terug naar Utrecht (Place Luxembourg)

We vertrekken in de ochtend vanuit Utrecht en komen in de avond laat terug. De reis, bezoeken en lunch zullen door D66 verzorgd worden. We vragen een kleine bijdrage van € 30*,- voor het busvervoer en kleine onkosten. Het avondeten is voor eigen rekening.

Wil je mee? Vul dan vóór 31 mei 2018 onderstaand formulier in op www.utrecht.d66.nl

Vragen? Neem contact op met bestuurslid Milos Labovic op via m.labovic@d66utrecht.nl. We hopen op een volle bus naar Brussel op 28 juni!

*Als er te weinig aanmeldingen zijn dan zullen we genoodzaakt zijn om de een hogere bijdrage te vragen of de lunch voor eigen rekening te laten nemen om het door te laten gaan. Dat is uiteraard in goed overleg met de mensen die zich reeds hebben aangemeld.

Brusselreis
Eerste voornaam (zoals op paspoort/ID staat)*
Achternaam (zoals op paspoort/ID staat)*
E-mailadres*
Nationaliteit*
Welk ID-bewijs neem je mee?* Paspoort
ID-Bewijs

Nummer van ID-Bewijs*
Vul hier het nummer in van je ID-bewijs of paspoort dat je op de reis gaat meenemen
Geboortedatum*
DD-MM-YYYY
Opmerkingen of vragen

Al deze gegevens zijn vereist in verband met identificatie bij binnenkomst van het Europees Parlement en Commissie. Je zult op de dag zelf ook het desbetreffende (geldige) identificatiebewijs (paspoort of id-kaart) mee moeten nemen.

 

28 juni

08:30 uur

Europees Parlement en Commissie in Brussel