Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Masterclass Voorjaar: nationalistische gevoelens

21 april tot en met 26 mei 2018 in Utrecht

Ben je geïnteresseerd in politiek en het sociaal-liberale gedachtegoed? Ben je benieuwd naar het thema nationalistische gevoelens en je wil je hierover met D66-raadsleden en -kamerleden in gesprek? Of ben je benieuwd wat D66 Utrecht ...

Ben je geïnteresseerd in politiek en het sociaal-liberale gedachtegoed? Ben je benieuwd naar het thema nationalistische gevoelens en je wil je hierover met D66-raadsleden en -kamerleden in gesprek? Of ben je benieuwd wat D66 Utrecht allemaal te bieden heeft? Dan is de masterclass politiek van D66 Utrecht iets voor jou!

De masterclass bestaat uit een reeks van zes bijeenkomsten waarin afwisselend inhoudelijke onderwerpen en praktische vaardigheden worden behandeld. Je komt op een laagdrempelige manier in contact met een actueel politiek thema en andere politiek-geïnteresseerden. In deze masterclass staat het thema ‘nationalistische gevoelens’ centraal. Zowel lokale, nationale als internationale aspecten van nationalistische gevoelens komen aan bod.

Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 21 april: startbijeenkomst introductie sociaal-liberalisme
Maandag 30 april: lokale identiteit deel 1
Maandag 7 mei: lokale identiteit deel 2
Woensdag 16 mei: bezoek tweede kamer, q&a Sjoerd Sjoerdsma
Dinsdag 22 mei: internationaal perspectief
Zaterdag 26 mei: debattraining en raadsimulatie

Ben je geïnteresseerd?

De Masterclass Politiek is toegankelijk voor D66-leden en niet-D66 leden. De kosten voor deelname zijn €66. Voor voltijdstudenten geldt een kortingstarief, zij betalen €20.

Voor vragen over deelname aan de Masterclass kun je contact opnemen met de masterclasscommissie via: masterclass@d66utrecht.nl

Er is ook een combi-ticket voor de D-Loquentia Debatcursusreeks en Masterclass tezamen, dit ticket kost €100.

Datum en tijd: 21 april tot en met 26 mei

Locatie: Wisselende locaties in Utrecht

Aanmelden en betalen: link

Mocht de eigen bijdrage een te hoge drempel zijn om mee te doen en wil je dat wel heel graag. Neem dan contact op met het bestuur via Marieke van den Berg om te overleggen wat er mogelijk is.

 

21 april - 26 mei

Nntb

Buurthuis Rosa, Malakkastraat 6 Utrecht